Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Πιο ανόητος δεν γίνεται


Ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Ν Ανδρουλάκης κάλεσε την πρόεδρο του κόμματος, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, για τη συμμετοχή του Αλ. Τσίπρα (ως παρατηρητής) αναφορικά με τα πεπραγμένα και τις πρακτικές του, οι οποίες αντιτίθενται πλήρως στη γενικότερη φιλοσοφία του Σοσιαλιστικού κινήματος, ώστε ο Αλ. Τσίπρας να τεθεί οριστικά εκτός της Ευρωπαϊκής Οικογένειας, κατά τον κ Ανδρουλάκη .
Καλά, αυτό το νούμερο που ζει;, μήπως στο υπερπέραν. Το Πασοκ στη καλύτερη των περιπτώσεων άσκησε πρακτικές κατά τη διακυβέρνηση της χώρας , που από μια εκδοχή υπερβαίνουν και το πιο αντιδραστικό δεξιό μόρφωμα που λειτουργεί ως παρακράτος για πολλά χρόνια στην Ελλάδα.
Για παράδειγμα ο παρ΄ ολίγονΠρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν  Αριστερός;, ο Γ. Παπαντωνίου μήπως; , ο Τάσος Μαντέλης; ο Γ Σμπώκος;, ο Γ Παπακωνσταντίνου; και άλλοι ων ουκ έστιν αριθμός;. Τα ρεζιλίκια του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο Κοσκωτά, στην υπόθεση του Χρηματιστήρίου; στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών;, στο σκάνδαλο SIEMENS;, για το δημοσιονομικό ξεσάλωμα των Ολυμπιακών Αγώνων, για το σκάνδαλο Novartis;. Που ζει ό κ Ανδρουλάκης στη χώρα των Ουζουμπούρου; Τουλάχιστον δεν ντρέπεται, ούτε έμαθε, ότι όταν μιλάει για την Αριστερά να πλένει το στόμα του;
Ότι και να καταμαρτυρήσετε στον ΣΥΡΙΖΑ, το Συγκριτικό του πλεονέκτημα σας πνίγει. Οι υποκλοπές, τα μαγνητόφωνα, η ΚΥΠ, οι πολιτικές ανωμαλίες, και ο βρόμικος επικοινωνιακός επί πληρωμή πόλεμος δεν αφορούν την Αριστερά. Ότι και να πείτε, ότι και να κάνετε!! Τελικά δεν αξίζει να αναφέρω τα κουτσομπολιά και τις βρομιές που σέρνουν πίσω τους για δεκαετίες οι πολιτικοί ηγέτες διαχρονικά στη χώρα μας, διότι θα σας φύγουν όλες οι τρίχες του κεφαλιού σας και εγώ θα πάω φυλακή. Για τον Αλ. Τσίπρα, κανείς απολύτως δεν έχει το ανάστημα να αντιπαρατεθεί μαζί του στο ηθικό πλεονέκτημα και προφανώς ο ανόητος Ανδρουλάκης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου