Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ταχεία επιστροφή στο "βρώμικο 89". Ελλας το μεγαλείο σου


Ενώ η Παγκόσμια Κοινότητα κλειδωνίζεται στους ασύμμετρους ρυθμούς των μεγάλων κρίσεων, η Ελλάδα αυνανίζεται. Η Καθημερινή που εκφράζει αυθεντικά την πλειοψηφία της συντηρητικής παράταξης από το αριστερό έως το ακροδεξιό άκρο της, τις τελευταίες ημέρες προβάλλει ανάγλυφα την πολιτική μιζέρια και την καθυστέρηση που έχει ενσκήψει στη ριμάδα τη χώρα μας, πέραν από τους σκυλοκαυγάδες κορυφής. Τα ενημερωτικά κρούσματα επικοινωνιακής γελοιότητας πληθαίνουν, ω η άμμος της θαλάσσης. Παραδείγματα προς γνώση.
1.(Κ. 21/06/2020). Τίτλος,:Το κόστος του μαξιμαλισμού ΙΙ. Ο Βετεράνος Τούρκος Διπλωμάτης Βολκάν Μποζκίρ εξελέγη με 178 ψήφους πρόεδρος της 75ης ΓΣ του ΟΗΕ. Η χώρα μας μια από της 14 που δεν ψήφισαν, ακολούθησε πειθήνια , ως συνήθως, την Κύπρο που είχε συμπήξει μέτωπο αντίστασης με την Αρμενία στην ΓΣ του ΟΗΕ στην εκλογή του πρώτου Τούρκου Προέδρου της
Τίτλος: Φουρτούνες στα Ρηχά:Το ίδιο αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση στο να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ, αφήνοντας έτσι χώρο για να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμoλογία. Η Κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά .Και πελαγοδρομεί στα ρηχά.
2. (Κ. 23/06/2020) Τίτλος : Θύελλα από τις καταγγελίες Μιωνή για παρακρατικούς μηχανισμούς. Πολίτικη θύελλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο 'Επιχειρηματίας " Σάμπυ Μιωνή χθες στη Βουλή. Πρόκειται για ηχογραφημένη συνομιλία του, τον Μάιο του 2016 με τον υπουργό Επικρατείας σε συνάντηση στην Κύπρο. Αναφέρεται σε αυτήν, ο Ν.Παππάς δήλωσε ότι ο Παπαγγελόπουλος είχε δική του προσωπική ατζέντα και ότι "κάποιοι βγάζουν λεφτά" Ακόμη ότι ζήτησε από τον κ Μιωνή να προτρέψει τον κ Σ. Παπασταύρου να "βγεί να μιλήσει εναντίον της κ Μαρέβας Γκραμπόφσκι"
Τίτλος: Η ευκαιρία του κ Τσίπρα Ευκαιρία να επιδείξει πολιτικό ήθος,αναγνωρίζοντας ότι είχε στοχοποιήσει πρόσωπα που η Δικαιοσύνη απάλλαξε.
Τίτλος; ΟΙ ΑΡΔ και το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ: Το σύνθημα "Αλήτες , ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι ΑΡΔ". Τότε, τον προηγούμενο χρόνο!(1994) ο Κωνσταντίνος .Μητσοτάκης είχε καταθέσει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ πως είχε δει με τα μάτια του " μια μαύρη νάιλον σακούλα, γεμάτη πεντοχίλιαρα , από τα "κονδύλια Σαμαρά" για "εθνικούς λόγους" Οι 'εθνικοί λόγοι" μάλλον δεν είδαν προκοπή , τα κονδύλια όμως συνέβαλαν καθοριστικά στη διάδοση του συνθήματος "ΑΡΔ". Τώρα, μετά από 25 χρόνια η δημοσιογραφία έζησε την ήττα της από το διαδίκτυο , την τεράστια άμβλυνση της αυτοκριτικής της και την καταβαράθρωση της αξιοπιστίας της , λόγω του κυνισμού που διακρίνει πια μια μερίδα του σιναφιού, όσους δεν μπαίνουν στον κόπο να υποκρίνονται τους αντικειμενικούς. Και ιδού τώρα το αποτέλεσμα σε γκάλοπ της ;Athens Voice το 85% συμφωνεί με την κατάφωρα άδικη και δημοκοπική λογική που χαρακτηρίζει το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ , σκηνοθετημένο με αφορμή το 20 εκατομμύρια Ευρώ που διανεμήθηκαν σκανδαλωδώς αδιαφανή κριτήρια, στα ΜΜΕ για να κάνουν ότι όφειλαν να κάνουν "δωρεάν" Με το σποτάκι του ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσφερε στον κ Πέτσα μια διήμερη ανάσα , στην ΕΣΗΕΑ την ευκαιρία για ακαριαία αντίδραση , όταν για τη'΄λίστα Πέτσα" ενοχλήθηκε μετά από 84 ημέρες , και στον λαό τη δυνατότητα να επιβραβεύσει (το 85%) τον λαϊκισμό
Τίλος Έρευνες Βουλής και Δικαιοσύνης: Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η έρευνα Βουλής και Δικαιοσύνης μετά τις χθεσινές καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και οι αναφορές του Κ Παππά εις βάρος του Δ Παπαγγελόπουλου Εμφανίζεται η τότε κυβέρνηση να γνωρίζει τη μη νόμιμη δράση κάποιων που "βγάζουν πολλά λεφτά". Ωστόσο δεν εμφανίστηκε κάποια κίνηση έμμεση ή υποκριπτόμενη , από τότε, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση, για να σταματήσουν και να αποκαλυφθούν οι εν λόγω "δραστηριότητες", ενώ είναι σημαντικό και το στοιχείο που αναφέρεται στη συμμετοχή - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αρμόδιων εισαγγελέων, οι οποίοι με διάφορες κινήσεις ενισχύουν τις προσπάθειες εκβιασμού του καταγγέλλοντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Εδώ γελάμε
Αν αυτό που διαβάσατε είναι έγκυρη δημοσιογραφία που προσπάθησα να σας παρουσιάσω, όσο γινόταν πιο γλαφυρά, τότε εμείς οι Έλληνες πολίτες είμαστε Αρχάγγελλοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου